Innan jag började på Riada så jobbade på ett stort bilföretag i över 20 år. Då jobbade jag med framförallt Linux och Unix systemadministratör. Trodde att det inte fanns något bättre företag att jobba för. Denna uppfattning ändrades efter jag kom till Riada. 

Här får man jobba i nära kontakt med kunder och hjälpa dom att använda Atlassian produkter på bästa sätt som passar just dom. Jag tycker om att vi är ett härligt team som hjälper varandra. Man vågar alltid ta an svåra uppgifter när man vet att team Riada står bakom en.

Just nu jag jobbar i Managed Service Teamet här på Riada. Ett mycket roligt och omväxlande arbete. Det kan komma ärenden som behöver lösas snabbt eller så kan det bli ett längre uppdrag. Extra kul att få jobba med så många olika kunder från olika branscher.

På min fritid så tycker jag om att spela spel. Både data, konsol och även ett hederligt brädspel där man träffas på riktigt. 
Ett annat intresse jag har är att spela golf. Det är skönt att spendera några timmar på en golfbana och gärna ihop med vänner.

mikael.lasu@riada.se

0793414125

Jobba med mig

Jobbar du redan på Riada?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@riada.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor