Therese Lindepil

Therese Lindepil

Head of Consultants – Management

“Yngsta konsulten genom tiderna” - så lät det när jag började arbeta hos min första arbetsgivare år 1999, detta efter att ha tagit examen som första kullen av javautvecklare på Göteborgs universitet. 

Jag har alltid haft ett intresse för programmering. I flera år byggde jag upp min kompetens inom utvecklingsprocessen där jag byggde en rad olika IT-system för automotive, finans och telekombranschen. 

I början på 2000-talet fick jag också möjligheten att studera vidare inom säkerhet och ehandel på University of Auckland i Nya Zeeland.

2006 stötte jag på Jira för första gången. När jag blev tillfrågad om att göra en stor migrering från ett annat ärendehanteringsystem till Jira så lärde jag mig hur Jira var uppbyggt från grunden och jag såg då potentialen som Jira hade inte bara inom systemutvecklingsprocessen utan även inom andra verksamhetsområden. 

Jag var efter detta fast i Atlassian världen!

Fram till 2015 jobbade jag som Atlassian konsult med allt vad det innebär; installation, konfiguration av olika processer, framtagning av Confluence som intranät m.m.

2015 blev jag tillfrågad om att vara med och bygga upp Riadas verksamhet i Göteborg. En roll där jag kändes som klippt och skuren. Detta har jag nu jobbat med i snart 6 års tid och det har varit mitt drömuppdrag på många sätt. 

Jag har haft möjligheten att bygga upp ett dreamteam runtomkring mig. Jag har utvecklats som ledare och jag har fått chansen att vara med och bygga ett bolag nästan från grunden och med de värderingar som är viktiga för mig. Varje dag på Riada är en dag full av utmaningar men där inget känns omöjligt tillsammans med mina fantastiska kollegor.

När jag inte jobbar så springer jag i skogen, spelar innebandy, sjunger och hänger med min familj. 

therese.lindepil@riada.se

0734119285

Jobbar du redan på Riada?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@riada.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor