Lisa Förstberg

Lisa Förstberg

Atlassian Solution Architect – Consulting

När jag runt millennieskiftet tog min examen i Medie-och Kommunikationsvetenskap skulle jag ut i världen och jobba som informatör, dvs styra och forma informationsflöden för att stötta människor i kommunikation med varandra. 

Så glider man lite hit och dit i början. Dessutom hände det lite på den där IT-marknaden under tiden.

Min väg gick förbi personal, projektledare, produktägare, account manager och product delivery lead inom produktorganisationer i både Sverige, Norge och Storbrittanien. I 2008 träffade jag på Jira för första gången och blev tokfrälst. Transparans och centraliserad information föder effektivitet och samarbete.

Nu coachar jag organisationer och användare att nyttja Atlassians produkter på bästa sätt. Mitt djup ligger inom Jira, Jira ServiceDesk och Confluence med tilläggsappar. I ett tajt samarbete med användare så förvandlar jag krav och behov till lösningar och sedan konfigurerar jag applikationerna så det passar bolag, team och individ.

Cirkeln är sluten! Jira och Confluence ÄR platsen där stora informationsflöden formas och stöttar människor att kommunicera och samarbeta med varandra för att uppnå ett gemensamt mål. 

Jag är en stark anhängare till att det är lika delar människa och  briljant teknologi involverad i en bra lösning. 

Det absolut bästa med mitt jobb är att jag får lov att hjälpa människor att uppnå en mer effektiv, engagerad och rolig arbetsmiljö i samarbete med andra.

Sen har jag ynnesten att få göra det tillsammans med ett team av kunniga, proffsiga, serviceinriktade kolleger.  Tillsammans vänder och vrider vi på lösningar till problem när vi inte skrattar, gråter, tränar, käkar och dricker gott.

 

---------Ingen kan allt, men tillsammans kan vi massor---------

 

Annars då? Tja, det är basketträningar, stickning, mysa med familjen och gräva i trädgården som gäller! 

lisa.forstberg@riada.se

0707604620

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Riada?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@riada.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor