Ragnar Eliasson

Ragnar Eliasson

Verksamhetskonsult IT – Consulting

Hej! Jag jobbar som Verksamhetskonsult IT på Riada. En superkul roll där jag får möjlighet att hjälpa våra kunder att hitta värdeskapande utvecklingsmöjligheter i sitt sätt att arbeta och leverera IT. I många organisationer finns det så mycket mer kraft att få ut genom att röja hinder och skapa motivation.

Jag har jobbat med verksamhetsutveckling och förändringsledning i IT-organisationer sedan 2006. Ofta använder jag en mix av metoder och verktyg från ITIL, Lean, Agile, ADKAR, Management 3.0, pm3 och DevOps för att uppnå önskade resultat och att snabbt kunna ställa om vid förändrade förutsättningar.  Jag strävar alltid efter att ha människan i fokus och att skapa verklig nytta för kunden. Några av mina ledstjärnor är Win-Win, Stop starting Start finishing och Autonomy, Mastery and Purpose.

Jag är en nyfiken kille som gillar att lära mig nya saker och att utvecklas som person. På fritiden finns det mycket som fångar mitt intresse. Jag spear golf och åker motorcykel, och då helst på bana. På vintern blir det torsdags-bowling med golfgänget och skidåkning när tillfälle ges. Men mitt absolut största intresse är sportfiske. Jag fiskar året runt och på alla möjliga sätt från is-pimpel till flugfiske och spinnfiske efter abborre och gädda på vår, sommar och höst. Jag tycker att det är så otroligt härligt och energigivande att vara ute i naturen.

ragnar.eliasson@riada.se

Några av mina kollegor

Jobbar du redan på Riada?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@riada.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor